Perfecting the art of web development.

Claudo

Claudo is een door DEVart ontwikkeld CMS-systeem waarmee webprojecten aangemaakt en onderhouden kunnen worden. Door de opbouw van Claudo kunnen veelzijdige webprojecten worden gemaakt.'

Maison D'hote

Maison D'hote is een door DEVart op maakt gemaakte webapplicatie waarin u een overzicht kan vinden van verschillende B&B's in o.a België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.
Bekijk het project

''

Welkom bij DEVart

Onze voornaamste bezigheid is het leveren van internetdiensten. Deze variëren van het opzetten van totaal nieuwe projecten, over het upgraden of updaten van bestaande projecten tot eenvoudige, door de klant zelf te onderhouden, sites en compleet maatwerk. Gedurende het gehele proces denken wij volop met u mee, staan u bij met tips en advies vanuit onze ervaring, en helpen u zo mee op weg.
DEVart werd opgestart vanuit een zeer idealistisch oogpunt: de kwaliteit van het internet verbeteren. Onze grootste uitdaging was en is nog steeds de optimalisatie van websites. De ervaring leert dat sites nog al te vaak onbezonnen in elkaar worden gestoken, en dat er ook op vlak van design dikwijls nog veel verbetering mogelijk is.

Onze Diensten

 
 
 

Advies

DEVart staat u tijdens de uitvoering van het project, van start tot eind, bij om u het nodige advies te geven. Wij bepalen samen met u welke toepassingen het beste zijn voor de uitbouw van uw project.

 

Development

Development is zonder twijfel het paradepaardje van DEVart. 

Zo werd het development gedeelte verzorgd voor vele, uiteenlopende opdrachten. 

 

Infrastructuur

Wenst u het oordeel van een kenner uit het vakjargon over bepaalde software of hardware, dan bent u bij DEVart zeker aan het goeie adres.

Wij helpen u graag verder met de opbouw / uitbouw van uw IT-infrastructuur.

 

Uniek webdesign

Voor elk project zorgen wij, indien nodig, voor op maat getekende weblayouts.