Perfecting the art of web development.

U wilt een nieuwe website, maar weet niet meteen waar u moet beginnen? U heeft niet de werknemers in huis die bekend zijn in de webwereld? Geen probleem, DEVart staat u van start tot eind bij.

Diensten

Development

Development is zonder twijfel het paradepaardje van DEVart. Zo werd het developmentgedeelte verzorgd voor vele, uiteenlopende opdrachten. Gaande van de aanmaak van speciale features voor marketingwebsites, tot de gehele uitbouw en ontwikkeling van online casino's en (semi) automatisatie van bedrijfsprocessen.

PHP is de vaste scripttaal die we bij DEVart gebruiken. Deze wordt uitgebreid door o.a. het Zend Framework en ExtJs (Javascript).

Infrastructuur

Wenst u het oordeel van een kenner uit het vakjargon over bepaalde software of hardware, dan bent u bij DEVart zeker aan het goeie adres. Wij helpen u graag verder met de opbouw / uitbouw van uw IT-infrastructuur.

Advies

U wilt een nieuwe website, maar weet niet meteen waar u moet beginnen? U heeft niet de werknemers in huis die bekend zijn in de webwereld? Geen probleem, DEVart staat u van start tot eind bij. Wij adviseren u en bepalen samen met u welke toepassingen het beste zijn voor de uitbouw van uw website. DEVart zorgt voor een adviserende rol indien u niet zeker bent.

Meer informatie?

Wenst u graag meer informatie over een samenwerking met DEVart? Dit is zeker mogelijk: vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!